Giftig Forhold

Ting som destabiliserer forholdet og hvordan kan man unngå feil

Å ødelegge er ikke å ikke bygg, sier det berømte ordtaket. Det er ikke så vanskelig å skape relasjoner, i motsetning til å bevare dem, og ikke alle lykkes i dette. Har du tenkt på hvilke ting som bør unngås for ikke å skade forholdet? Vi vil fortelle om dem i dag.

Manglende tillit

En av de vanligste årsakene til et avskjed er mangelen på tillit. Det kan være like rimelig når partneren allerede har gitt deg en grunn til å tvile på ham, så vel som ubegrunnet.

Samarbeidet forutsetter imidlertid at begge føler seg trygge, og er sikre på at den andre personen ikke vil forråde, ikke bedra eller skade. Hvis det ikke er en følelsen av en eller annen grunn ikke, er forholdet dømt.

Hva kan du gjøre?

Uansett hvor tett – lær å stole på. Aldri vær sjalu uten grunn. På den annen side, bli ikke lurt: hvis en gang en person blir lurt, er sannsynligheten for å gjenta denne triste opplevelsen stor.

Kritikk av utenforstående

Å se på forhold fra utsiden er ofte nyttig: det lar deg se ting du ikke har lagt merke til før. Men vær forsiktig! Andres oppfatning viser seg ofte å være enda forutinntatt enn din egen. Hvis du regelmessig deler følelser med vennene dine, kan de føle at forholdet bare gir deg ubehag. I dette tilfellet vil tipser være hensiktsmessige.

Hva kan du gjøre?

Den beste løsningen er ikke å dele detaljene i ditt privatliv med vennene dine i det hele tatt. Men noen ganger er det bare umulig å være stille! Vel, i dette tilfellet, prøv å evaluere andres råd og ta beslutninger det selv.  

Spekulasjon

Kvinner har en svært utviklet verbal kommunikasjon. Med andre ord legger dere stor vekt på ord.  

Kjenner du situasjonen når du følte deg fornærmet på grunn av hans ord, mens han ikke engang forsto hva han sa? Hvis ja – er ditt forhold i fare!

Hva kan du gjøre?

For startere – ikke bli fristet til å tolke hva som ble sagt på din egen måte. Ikke spekuler, ikke gjett hva han ville si. Hvis han sier «Jeg er opptatt i dag» – betyr det ikke at han ikke vil se deg. Dette betyr nøyaktig hva han sa – at han er opptatt i dag. Og det er alt.

Sammenligning

En vanlig årsak til misnøye med eksisterende relasjoner er en sammenligning med andre. Ofte tar vi ubevisst ikke engang ekte relasjoner, men en roman eller en film som en modell.

Men selv om du sammenligner forholdet ditt med forholdene til andre ekte mennesker, er det en betydelig sannsynlighet for å idealisere hvordan de behandler hverandre – rett og slett fordi folk foretrekker å dele prestasjoner i stedet for nederlag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *