Relasjoner

Slik forbedrer du forholdet ditt: ting du bør slutte å gjøre

Å være ulykkelig i personlige forhold er å være virkelig ulykkelig i livet. Hvis forholdet ditt går ikke bra i det hele tatt og det skjer kontinuerlige konflikter med mannen din, er det tid til å tenke på hva som må gjøres for å forbedre forholdet.

Forbered deg fordi det er ikke lett, og for å forbedre relasjoner må du gjenoppbygge deg selv. Og dette er en stor jobb. Men denne innsatsen vil gi resultat: forholdet vil bli bedre, og du vil bli lykkeligere.

Her er tipsene for å forbedre forholdet til kjæresten din.

Glem alle fornærmelser

Ja, glem det helt. Står opp om morgenen og start et forhold med en ren skifer. Glem alt hans løgner, om smerten han en gang førte til deg. Dette er ikke lett, men uten dette trinnet er det lite sannsynlig at det vil være mulig å forbedre forholdet ditt. Og består misforståelsesmuren mellom en mann og en kvinne av tidligere fornærmelser.

Gi mannen din frihet

Og slutte å pålegge ham hva han ikke vil akseptere. Hvis han ikke vil besøke moren din – la han ikke gå, gode relasjoner er viktigere. Har han lyst til at gå på kino med venner, så la han gå. Det er frihet som gjør en person lykkelig. Og bare en lykkelig person er i stand til å bygge et harmonisk forhold.

Forstå din kjæreste

Ikke prøv å forandre kjæresten din. Tenk deg at noen prøver å gjenopprette deg: tvinger for eksempel å glemme manikyr og hæler, og pålegger deg husmors rollen.

Godta ham for hvem han er. Det er klart at dette er vanskelig, fordi folk har mange mangler. Men det er også fordeler! Identifiser de positive egenskapene til din kjærestens karakter og tenk på dem oftere.

Ikke fornærm mannen din

Er du stadig i konflikt? Krangler over små tingene?

Stopp å fornærme hverandre med ordene, og bytt skarpe uttrykk med mykere. For å unngå skandale, spør om følelsene til kjæresten din, analyser dine følelser og svar på spørsmål fra partnerens spørsmål.

Kommuniser mer

Og ikke bare på livets emner. Snakk om fine ting – om musikk, om biler, om bøker. Tilbring mer tid sammen, og ikke bare for husarbeid, men også på ferie.

Be om tilgivelse og tilgi

Be alltid om tilgivelse først. Selv om du har rett, men han har feil. Husk at gode relasjoner er viktigere enn de rette. Det er ikke nødvendig å forbedre forholdet der fred og ro regjerer. Ikke hold i hjertet ditt ondt og fornærmet, fordi gode følelser vil dø, og da blir forhold forferdelige.

Respekter ham

Prøv å ikke rope på mannen din, det nedbryter både din og hans verdighet. Det skjer at en mann opptrer på en slik måte at du vil bare drepe ham. Men selv etter den største konflikten, når passioner har anstrengt seg til grensen, bør respekt for partneren forbli i din sjel.

Stol på ham

Glem av sjalusi og mistanke. Relasjoner som er bygget på mistillid er nesten umulig å forbedre. Det er bedre å ikke mistenke noe og leve fredelig enn å hele tiden tenke på juks av kjæresten din. Det forgifter et forhold som ingenting annet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *